Thuis

Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. Fabrieksreis

China Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. certificaten
China Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. certificaten
Hulpklanten om concurrerende macht en voordelige capaciteit te verbeteren door kwaliteitsmachines, de beste dienst, en snellere innovatie te verlenen.

—— Cathy

Probeer het beste om klanten te maken zijn tevreden en succesvol.

—— John

Heeft het wegende materiaal van Kenwei een groot probleem voor me opgelost en mijn productieefficiency opgelost.

—— Mr.Louis

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8
Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd.
Pakhuis
de snijder van de schaallaser
Het buigen
Ponsen
Lassen
Assemblage
Waterdichte test
het verouderen test

Pakhuis

het kopen van grondstoffen in het pakhuis

de snijder van de schaallaser

het snijden van het materiaal met een lasersnijmachine

Het buigen

Het buigen met een buigende machine en een kromming aan de overeenkomstige hoek

Ponsen

sla de materialen die volgens klantenbehoeften zijn gebogen

Lassen

het lassen wordt uitgevoerd door de persoon met vele jaren van lassenervaring

Assemblage

Elk deel wordt geassembleerd in een assemblageworkshop, en het assemblagepersoneel assembleert de delen in een multiheadweger.

Waterdichte test

wij zullen een waterdichte test van de gehele machine volgens de IP65-niveauvereisten uitvoeren om ervoor te zorgen dat het product aan de het schoonmaken van de klant eisen ten aanzien van de machine kan voldoen.

het verouderen test

wij zullen een het verouderen test van 7 dagen aangaande de gehele machine uitvoeren om ervoor te zorgen dat elk product stabiel en efficiënt na het verlaten van de fabriek kan lopen.

1 2 3 4 5
Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd.
Assemblageworkshop
Materiaal
Machine het opdragen
Precisiedeel
Het testen

Assemblageworkshop

Gespecialiseerd in de productie van automatische wegende en verpakkende machines 14 jaar, wijdt Kenwei zich aan de volledige oplossing van automatische verpakking. Nu worden wij de verwerkende onderneming professionele van de multiheadweger (lineaire weger/controleweger/metaaldetector enz.) met groot productievermogen en brede invloed in de wereld

Materiaal

Kenwei is uitgerust met materiaal op grote schaal om de delen van de weger te inspecteren en te testen om de delen en de componenten van uitstekende kwaliteit voor de combinatie van high-precision en hoge snelheidsweger te veroorzaken.

Machine het opdragen

De kerncomponenten zoals kringsraad en touche screnen allen worden overgegaan voor aanhoudende het verouderen test meer dan 72 uren bij milieu 50℃ omdat wij ons aan de productie van vakmanschapproducten met hoogte - kwaliteit wijden. Het mislukkingstarief van onze producten is minder dan 0,5% binnen 1 jaar en minder dan 1% binnen 2 jaar.

Precisiedeel

Kenwei onderzocht en ontwikkelde zowel onafhankelijk standaard als hoge omvangvibrators. De trillingstijd en de trillingsomvang van elke vibrator kunnen automatisch worden aangepast om de materiaalstroom te optimaliseren.

Het testen

Het multi-hoofdwegers centrale chassis wordt gemaakt van 2.5mm dikte roestvrije plaat en met interne versterkende rib structureel versterkt. De module van de ADVERTENTIEomzetting combineert technische wijziging met anti-interference technologie om diverse trillingsinterferentie effectief te minimaliseren en de nauwkeurigheid van de gehele machine te verzekeren.

1 2 3 4 5
Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd.
Technische besprekingen
De tekeningen van het productontwerp
Optimale nauwkeurigheid
Technical testing
Het technische opdragen

Technische besprekingen

Met een team van uitstekende kwaliteit met rijke de industrieervaring, meer dan 30% van professioneel en technisch personeel.

De tekeningen van het productontwerp

Kenwei heeft uitvoerige sterkte in de aanpassing van volledig-automatische kwantitatieve wegende verpakkende systemen van ontwerp en ontwikkeling.

Optimale nauwkeurigheid

Kenwei onderzocht en ontwikkelde zowel onafhankelijk standaard als hoge omvangvibrators. De trillingstijd en de trillingsomvang van elke vibrator kunnen automatisch worden aangepast om de materiaalstroom te optimaliseren.

Technical testing

Having a high quality and R&D lab in the industry, our quality department covers 16 inspection points such as incoming materials checking, routing inspection, QE, pre-aging and post-aging inspection, finishing product inspection, and a complete quality management system with restricted control of upper and lower processes.

Het technische opdragen

De standaardtouche screnen gebruiken het LCD scherm van het uur-leven 50.000, dat de immuniteitsnorm hoger dan de algemene standaardindustriële omgeving van de EG, goedkeurt en een ontwerp op hoog niveau van 4kV bereikt.

 • lopende band

  De Machinesco. van Guangdong Kenwei Intellectualized, Ltd, is een professionele fabrikant van het kwantitatieve combinatie wegende materiaal. De volgende shows u het gehele proces van Kenwei-productie multihead weger. Nemend de weger van de productiecombinatie als voorbeeld, van het kopen van grondstoffen in het pakhuis aan het snijden van het materiaal met een lasersnijmachine, na knipsel, die met een buigende machinekromming buigen aan de overeenkomstige hoek en dan de stempel. Dan wordt het lassen uitgevoerd door de persoon met vele jaren van lassenervaring. Elk deel wordt geassembleerd in een assemblageworkshop, en het assemblagepersoneel assembleert de delen in een multiheadweger. Nadat de assemblage wordt voltooid, zullen wij een waterdichte test van de gehele machine volgens de IP65-niveauvereisten uitvoeren om ervoor te zorgen dat het product aan de het schoonmaken van de klant eisen ten aanzien van de machine kan voldoen. Bovendien zullen wij een het verouderen test van 7 dagen aangaande de gehele machine uitvoeren om ervoor te zorgen dat elk product stabiel en efficiënt na het verlaten van de fabriek kan lopen. Kenwei heeft opstelling een professioneel en ervaren R&D-team. Volgens uw behoeften, kunnen wij een volledige automatische wegende en verpakkende productielijn aanpassen.

   

  Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 • OEM / ODM


  Gespecialiseerd in de productie van automatische wegende en verpakkende machines 14 jaar, wijdt Kenwei zich aan de volledige oplossing van automatische verpakking. Nu worden wij de verwerkende onderneming professionele van de multiheadweger (lineaire weger/controleweger/metaaldetector enz.) met groot productievermogen en brede invloed in de wereld. Wij hebben opeenvolgend de het „industrie-universitair-Onderzoek van Guangdong Wetenschap en Technologieprojecttoekenning“, „geavanceerd technische onderneming“, „de Toekenning van de Technologieinnovatie“ in Chinese voedselverwerking en verpakkingsindustrie, van de de Combinatie Wegende Technologie van Ringier Multihead een aantal de Innovatietoekenning gewonnen, „Gebruiksmodel Patent Certificate“ en veel andere erecertificaten.

   

  Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

  Kenwei heeft een kwaliteit op hoog niveau en R&D-laboratorium in de industrie, die 16 inspectiepunten zoals inkomende materialen, inspectie, QE, vóór en na verouderend, en afgewerkt productinspectie, en een volledig kwaliteitsbeheersysteem behandelen met beperkte controle van hogere en lagere processen. Onze producten gingen de test van de milieusimulatie, de frequentie, waterdichte test, zoute neveltest, omvang, en elastische stress-strain test, functionele simulatietest, 7*24-uren ononderbroken het verouderen test over, etc. De kerncomponenten zoals kringsraad en touche screnen allen worden overgegaan voor aanhoudende het verouderen test meer dan 72 uren bij milieu 50℃ omdat wij ons aan de productie van vakmanschapproducten met hoogte - kwaliteit wijden. Het mislukkingstarief van onze producten is minder dan 0,5% binnen 1 jaar en minder dan 1% binnen 2 jaar.

 • R & D

  Met een team van uitstekende kwaliteit met rijke de industrieervaring, meer dan 30% van professioneel en technisch personeel. Kenwei heeft uitvoerige sterkte in de aanpassing van volledig-automatische kwantitatieve wegende verpakkende systemen van ontwerp en ontwikkeling, productie, marketing, installatie, en het opdragen, technische opleiding aan de naverkoopdienst.

   

  Kenwei keurt de „wijze van de stabilisatietijd vaste ontwikkeling“ goed die het hoogste niveau van het gebied van de multiheadweger vertegenwoordigt, om de diverse die trillingen te vermijden door de verschillende die trillingswijzen, de wijzen van de vultrechtertrilling, en trillingsogenblikken worden veroorzaakt tegen de inconsistente stabiliteitstijd worden veroorzaakt. De interferentie calculeert van het lezen in de gewichtswaarde de stabiele verrichting op lange termijn van de multiheadweger verzekert en de materiële besparing maximaliseert.

   

  Kenwei onderzocht en ontwikkelde zowel onafhankelijk standaard als hoge omvangvibrators. De trillingstijd en de trillingsomvang van elke vibrator kunnen automatisch worden aangepast om de materiaalstroom te optimaliseren. Het multi-hoofdwegers centrale chassis wordt gemaakt van 2.5mm dikte roestvrije plaat en met interne versterkende rib structureel versterkt. De module van de ADVERTENTIEomzetting combineert technische wijziging met anti-interference technologie om diverse trillingsinterferentie effectief te minimaliseren en de nauwkeurigheid van de gehele machine te verzekeren.

   

  Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Jolin Leung

Tel.: 18933374210

Fax: 86-760-22629213

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)