Thuis

Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd.

China Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. certificaten
China Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. certificaten
Hulpklanten om concurrerende macht en voordelige capaciteit te verbeteren door kwaliteitsmachines, de beste dienst, en snellere innovatie te verlenen.

—— Cathy

Probeer het beste om klanten te maken zijn tevreden en succesvol.

—— John

Heeft het wegende materiaal van Kenwei een groot probleem voor me opgelost en mijn productieefficiency opgelost.

—— Mr.Louis

Ik ben online Chatten Nu

Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd.

Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : Kenwei
Aantal werknemers : 250~300
Jaarlijkse omzet : 10Million-20Million
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 50% - 60%

De Machinesco. van Guangdong Kenwei Intellectualized, Ltd, is momenteel een grote productiebasis van multiheadwegers. Als professionele fabrikant, wijden wij aan R&D en productie van multiheadwegers, lineaire wegers, controlewegers, metaaldetectors met hoge snelheid en hoge nauwkeurigheid. Wij voorzien ook klanten van volledige automatische wegende en verpakkende systemen om aan de diverse aangepaste vereisten te voldoen.

 

China Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

KENWEI, in Hi-tech Industriezone wordt gevestigd, bezit een moderne workshop over 21000m2 met een jaarlijkse productiecapaciteit meer dan 5.000 reeksen van multiheadweger die. Wij hebben een team van uitstekende kwaliteit dat professionele technici meer dan 30% met uitvoerige capaciteit van ontwerp en ontwikkeling, productie, marketing, installatie en het opdragen, technische opleiding, de naverkoopdiensten, en het verstrekken van de automatische het wegen aanpassing van het verpakkingssysteem. Met de ontwikkeling van internationale markten, worden more and more marketing en de dienstnetwerken over de hele wereld tot stand gebracht. Wij wonnen het vertrouwen en de goede reputaties voor de goede en snelle diensten, die ons ook helpen om een goede merkafbeelding in de verpakkende machinesindustrie te vestigen. Wij verkopen nu machines aan meer dan 100 landen in de wereld.

 

Meer dan 10 jaar, hebben wij „stabiliteit zijn de te bewaren sleutel“ en „professionele productie, uitstekende kwaliteit, integriteitsbeheer“ deze concepten aangehangen, en wij zullen inspanning leveren om het wegen verpakkingstechnologie te combineren met geavanceerde geautomatiseerde productiesystemen samen, dus stabielere en efficiënte automatische wegende en verpakkende systemen tot stand te brengen. Ook, leveren wij een inspanning om industriële automatisering, productiekostenbesparingen te bevorderen, productieefficiency te verbeteren, en constante inspanningen te leveren een innovatieve en respecteerde globale onderneming te zijn.

 

China Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens
Guangdong Kenwei Intellectualized Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Jolin Leung

Tel.: 18933374210

Fax: 86-760-22629213

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)